kobiety.net.pl

Nazwa: Hasło:
 
Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się
» Polityka cookie Kobiety.net.pl

Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  

 
Szukaj

   





 
Ankieta
Czy kobiety w Polsce są dyskryminowane w pracy?





 
 

 

Włoska zupa z kiełbasą

Rodzaj potrawy: zupa
Rodzaj kuchni: włoska
Stopień trudności: łatwe
Koszt: niski
Czas: 30
Danie wegetariańskie: nie
Liczba porcji: 6

Składniki:

445 g kiełbasy
1 rozdrobniony ząbek czosnku
Ok. ½ l wywaru mięsnego
120 g obranych marchewek
1 puszka czerwonej fasoli
2 małe, pokrojone w kostkę cukinie
60 g szpinaku
Szczypta soli i pieprzu

Wykonanie:

1.Podsmaż kiełbasę i czosnek
2.Bo bulionu dodaj pomidory, marchewkę i przyprawy. Doprowadź do wrzenia, a następnie zmniejsz płomień i gotuj ok. 15 min.
3.W innym naczyniu wymieszaj fasolkę( oraz zalewę, w której się z znajduje) z cukinią. Całość gotuj pod przykryciem, aż cukinia będzie miękka
4.Połącz zawartość wszystkich naczyń, dodaj szpinak i gotuj, aż będzie on miękki.



 

Dodatkowe informacje: 1 porcja zawiera: kalorie: 385 białko: 18 g tłuszcz: 24 g


Źródło: www.allrecipes.com

Możesz dodawać zdjęcia do przepisu po zalogowaniu

Nazwa: Hasło:
Jesli nie masz jeszcze konta zarejestruj się

Aby móc dodawać komentarze musisz sie zalogować

 


 


 
Przepis dnia: Pavlova biała z kiwi

Uzależnia i powoduje, że ci którzy szukali dotąd zastosowania dla "nadmiarowych" białek, mają problem co zrobić z żółtkami.»