kobiety.net.pl

Nazwa: Hasło:
 
Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się
» Polityka cookie Kobiety.net.pl

Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  

 
Szukaj

   





 
Ankieta
Czy kobiety w Polsce są dyskryminowane w pracy?





 
 

 

Zapiekany szpinak

Rodzaj potrawy: danie główne
Rodzaj kuchni: francuska
Stopień trudności: łatwe
Koszt: niski
Czas: 35
Danie wegetariańskie: tak
Liczba porcji: 12

Składniki:

3 łyżeczki masła
3 jajka
1 filiżanka mleka
1 filiżanka mąki
1 łyżeczka soli
½ łyżeczki pieprzu
1 łyżeczka proszku do pieczenia
1 ½ łyżeczki posiekanego czosnku
½ filiżanki świeżych posiekanych grzybów
1 mała posiekana cebula
4 filiżanki startego, żółtego sera
1 opakowanie mrożonego szpinaku

Wykonanie:

1.Nagrzej piekarnik do średnij temperatury, naczynie do pieczenia posmaruj masłem
2.Wymieszaj jajka, mąkę, sól, pieprz, czosnek i proszek do pieczenia. Dodaj grzyby i szpinak.
3.Całość umieść w naczyniu do pieczenia
4.Piecz około 30 minut, podawaj ciepłe

 

Dodatkowe informacje: 1 porcja zawiera: kalorie: 254 białko: 13g tłuszcz: 17g


Źródło: www.allrecipes.com

Możesz dodawać zdjęcia do przepisu po zalogowaniu

Nazwa: Hasło:
Jesli nie masz jeszcze konta zarejestruj się

Aby móc dodawać komentarze musisz sie zalogować

 


 


 

Przygotowanie wybornej ryby we własnym domu nie musi być wcale trudne. »