kobiety.net.pl

Nazwa: Hasło:
 
Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się
» Polityka cookie Kobiety.net.pl

Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  

 
Szukaj

   





 
Ankieta
Czy kobiety w Polsce są dyskryminowane w pracy?





 
 

 

Zapiekany szpinak

Rodzaj potrawy: zapiekanka
Rodzaj kuchni: polska
Stopień trudności: łatwe
Koszt: niski
Czas: 60
Danie wegetariańskie: tak
Liczba porcji: 8

Składniki:

1 opakowanie mrożonego szpinaku
1 posiekana, zielona cebula
4 ubite jajka
1 opakowanie twarożku
2 filiżanki startego sera żółtego

Wykonanie:

1.Nagrzej piekarnik do 165 stopni Celcjusza
2.Umieść szpinak na patelni, podgrzej i mieszaj. Odsącz.
3.Dodaj cebulę, jajko i twarożek
4.Całość umieść w naczyniu do pieczenia, posyp serem żółtym. Piecz około 45 minut

 


Źródło: www.allrecipes.com

Możesz dodawać zdjęcia do przepisu po zalogowaniu

Nazwa: Hasło:
Jesli nie masz jeszcze konta zarejestruj się

Aby móc dodawać komentarze musisz sie zalogować

 


 


 

Babà jest pochodną ciasta rosnącego na naturalnych drożdżach, typowego dla polskiej tradycji ludowej. Uważa się że odmiana ta została wprowadzona na życzenie Gerolamo Baby, osiemnastowiecznego króla Neapolu, który był wielkim wielbicielem słodkości. »