kobiety.net.pl

Nazwa: Hasło:
 
Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się
» Polityka cookie Kobiety.net.pl

Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  

 
Szukaj

   





 
Ankieta
Czy kobiety w Polsce są dyskryminowane w pracy?





 
 

 

Polędwiczka cielęca z nutą z herbaty na cytrusowym carpaccio

Rodzaj potrawy: danie główne
Rodzaj kuchni: polska
Stopień trudności: łatwe
Koszt: niski
Czas: 15
Danie wegetariańskie: nie
Liczba porcji: 2

Składniki:

2 polędwiczki cielęce
½ pomarańczy
½ grapefruita
4 łyżki sera ricotta
2 łyżki masła
4 saszetki Irving Tea Cocktails Cytrusy z nutą Imbiru
sól
pieprz czarny młotkowany

Wykonanie:

Polędwiczki cielęce, natrzeć dokładnie herbatą, oprószyć solą, pieprzem, odstawić na 12 godz. w chłodnie miejsce. Następnie podsmażyć na mocno rozgrzanej patelni i wstawić na 15 min do pieca w temp. 140 st. Owoce pokroić w cienkie plastry, podsmażyć delikatnie na maśle lub przyrządzić na grillu.

 


Źródło: irvingtea.com

Możesz dodawać zdjęcia do przepisu po zalogowaniu

Nazwa: Hasło:
Jesli nie masz jeszcze konta zarejestruj się

Aby móc dodawać komentarze musisz sie zalogować

 


 


 

Niezwykle aromatyczny, bogaty smakowo tort zadowoli zarówno miłośników klasycznych ciast jak i nie przepadających za słodkimi ciężkimi wypiekami.»