kobiety.net.pl

Nazwa: Hasło:
 
Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się
» Polityka cookie Kobiety.net.pl

Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  

 
Szukaj

   





 
Ankieta
Czy kobiety w Polsce są dyskryminowane w pracy?





 
 

 

PASTA DOMOWA Z WĘDZONEJ MAKRELI

Rodzaj potrawy: dodatek
Rodzaj kuchni: europejska
Stopień trudności: łatwe
Koszt: niski
Czas: 20
Danie wegetariańskie: tak
Liczba porcji: 4

Składniki:

Składniki:
- 3 jajka
- 1 duża cebula
- pęczek szczypiorku
- 1 duża wędzona makrela
- 1 lub 2 ogórki kiszone
- 1 lub 2 łyżki majonezu

Wykonanie:

Przygotowanie:
Jajka ugotuj na twardo. Pokrój w drobną kosteczkę. Następnie umyj szczypiorek i obierz cebulkę. Pokrój ogórek w drobną kostkę. Makrelę rozdrobnij i połącz z resztą produktów. Na koniec wymieszaj pastę i dodaj majonez. Jeszcze raz wymieszaj i wstaw na chwilę do lodówki.

 


Źródło: http://www.bonapetit.pl/blog/?p=202
Autor: Grzesiek

Możesz dodawać zdjęcia do przepisu po zalogowaniu

Nazwa: Hasło:
Jesli nie masz jeszcze konta zarejestruj się

Aby móc dodawać komentarze musisz sie zalogować

 


 


 

Babà jest pochodną ciasta rosnącego na naturalnych drożdżach, typowego dla polskiej tradycji ludowej. Uważa się że odmiana ta została wprowadzona na życzenie Gerolamo Baby, osiemnastowiecznego króla Neapolu, który był wielkim wielbicielem słodkości. »